Tilia - Zoersel

Dit kleinschalig en hedendaags project is gelegen in de aangename dorpskern te Zoersel. Wonen zal je hier ervaren als een mix van rust, een leefbaar en veilig dorpsleven en van gezellig genieten.  Op wandelafstand van winkels, scholen, sportcomplexen, openbaar vervoer en een zeer vlotte bereikbaarheid via in- en uitvalswegen. Aandacht voor ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid maken van dit project een prachtige plek om te wonen en te vertoeven.

Het project bestaat uit 4 woonentiteiten en een kantoorruimte. Het gelijkvloerse appartement heeft een eigen private tuin. De overige units hebben elks een privatief terras. Het gebouw wordt voorzien van een lift.

Achteraan op het perceel zijn 4 garageboxen en 4 staanplaatsen voorzien die afzonderlijk  aangekocht kunnen worden. Er wordt eveneens een afzonderlijke fietsen -en afvalberging voorzien.

Bekijk het volledige aanbod hier

 

Neem contact op

De architecturale benadering kan het best omschreven worden met de volgende uitgangspunten : moderne architectuur doch rustig en sober ogend in combinatie met een landelijke toets en warme elementen zoals hout, en dit alles onderhoudsvriendelijk en mooi geïntegreerd in de nabije omgeving. Architectonische keuzes werden gemaakt op basis van hun functionaliteit. Efficiënt ruimtegebruik was hierbij een belangrijk uitgangspunt. De hedendaagse en generieke detaillering zorgen voor een tijdloos, consistent en rustig ogend gebouw.

Wenst u meer informatie over dit uitzonderlijk project?

Maak dan zeker een afspraak met ERA Immo Noord voor gedetailleerde informatie en de plannen van dit project. U kan op ons kantoor ook terecht voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan ons modelappartement te Hoogstraten.

Maak een afspraak

Voor informatie en verkoop - ERA Immo Noord - T 03 314 81 91info@immonoord.bewww.immonoord.be