ERA Immo Noord in top 3 van ERA Gold Members!

28 Januari 2020

ERA Immo Noord in top 3 van ERA Gold Members!

Een record aantal van 450 feestgangers uit het nationale ERA netwerk, bestaande uit ERA vastgoedmakelaars en hun medewerkers, zakten afgelopen zaterdag 25 januari 2020 af naar Schelle ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van ERA in België gekoppeld aan de jaarlijkse uitreiking van de felbegeerde ERA Awards.

ERA, het grootste vastgoednetwerk van Vlaanderen, reikt traditiegetrouw heel wat Awards uit aan ERA makelaars die zich het afgelopen jaar lieten opmerken door hun bijzondere prestaties.

ERA Immo Noord uit de Noorderkempen, met kantoren in Hoogstraten, Brasschaat, Turnhout, Beerse en Brecht, werd tot de nummer 3 ERA Gold Member gekroond. Deze Award wordt toegewezen aan de makelaars die zichzelf tot de top 10 van de best draaiende Belgische kantoren uit het ERA netwerk mogen rekenen.

En dat is nog niet alles…

Ook kregen 30 medewerkers van verschillende ERA kantoren een plaatsje in de Club Excellence 2020. Dit zijn de 30 meest succesvolle commerciële medewerkers van de Belgische ERA kantoren. Zo konden ook Judith Vermonden en Guy Ruts van ERA Immo Noord een plaatsje veroveren in de ERA Club Excellence.

Jan Coenegrachts, zaakvoerder van ERA Immo Noord is terecht trots op zijn Awards: “Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenning. We blijven ons met heel het team inzetten om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun woning. Het is dankzij hun inzet en vakmanschap dat ERA Immo Noord opnieuw is uitgegroeid tot Top 3 kantoor binnen het ERA netwerk. Wij willen onze klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons en wij zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop stellen.”

De directie van ERA Belgium wenst alle winnaars van harte proficiat met deze uitzonderlijke prestaties! “De ERA Awards zijn een oprechte erkenning van de ERA kantoren en hun medewerkers die zich gedurende het afgelopen jaar met hun inzet, doorzettingsvermogen, oog voor details en een bijzondere aandacht en zorg voor hun klanten hebben ingezet. Wij zijn dan ook enorm fier op hun! ” Johan Krijgsman, CEO ERA Belgium.

 

Over ERA

ERA werd anno 1972 in de VS opgericht en is sinds 1995 ook actief op de Belgische vastgoedmarkt. Vandaag omvat de makelaarsgroep meer dan 2.300 onafhankelijke makelaarskantoren in 48 landen, waaronder meer dan 1.100 in 13 Europese landen. In België zijn 110 ERA kantoren aangesloten, stuk voor stuk door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars. ERA realiseerde in 2019 ruim 8.000 verkopen en zo'n 3.500 huurovereenkomsten in België.