De vastgoedkrant komt naar je toe!

18 Oktober 2020

De vastgoedkrant komt naar je toe!

We hebben er een tijdje aan gewerkt en er kwam heel wat bij kijken, maar we zijn héél blij en fier op het resultaat. Wat begon als een groots idee vol wilde plannen, is eindelijk werkelijkheid geworden. Hopelijk geniet jij net zo van het lezen als wij van het opstellen van onze Vastgoedkrant. Benieuwd naar hoe, waar en hoe vaak je onze Vastgoedkrant zal tegenkomen? Wij vertellen het je graag.

Zes keer per jaar ontvang je van ons dé enige echte Vastgoedkrant. Onze vastgoednieuwtjes komen zo naar je toe, zonder dat jij daar iets voor moet doen. Behalve regelmatig jouw brievenbus in de gaten houden, natuurlijk. Liever een online versie? Of vind je geen papieren krant aan jouw deur? Laat ons even iets weten (info@immonoord.be) en we zorgen ervoor dat je elke editie digitaal in jouw mailbox ontvangt. Wie langs komt in één van onze kantoren, kan
daar natuurlijk ook altijd een exemplaar meenemen.

Wat kom je nu allemaal te weten wanneer je door deze Vastgoedkrant bladert? In de eerste plaats: alles wat je verwacht van een krant over vastgoed. Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws uit de vastgoedwereld, dat we graag voor je selecteren. Zo blijf jij altijd op de hoogte van wat er leeft in ‘onze’ wereld, nieuwe wettelijke en economische ontwikkelingen die invloed hebben op de vastgoedsector en boodschappen van ‘algemeen vastgoednut’.

Daarnaast is er in onze krant héél wat ruimte vrijgelaten voor ons vastgoedaanbod. Bekijk en vergelijk enkele van onze meest interessante, voordelige en indrukwekkende woningen terwijl je door onze nieuwsberichten bladert. Ontdek welke knappe projecten op punt staan in de verschillende regio’s waar we actief zijn en kom alles te weten over de vele panden die wij aanbieden.

Elke editie laten we graag enkele van onze teamleden aan het woord. Dit zijn de mensen die zich elke dag opnieuw inzetten voor ERA Immo Noord, de enthousiaste makelaars en medewerkers die hun passie voor vastgoed maar al te graag met je delen. Hopelijk leer je de mensen achter ons bedrijf wat beter kennen dankzij hun plezante anekdotes, praktische tips en straffe verhalen. Ook onze klanten krijgen een platform in onze Vastgoedkrant: zij vertellen je graag over hun ervaringen met ERA Immo Noord. Heb jij zin gekregen om ook jouw Immo Noord-verhaal vertellen? Laat ons iets weten!

Wat zeker niet mag ontbreken in elke editie van onze Vastgoedkrant, zijn enkele praktische vastgoed-tips die we exclusief verzamelen voor jou als trouwe lezer. Laat je inspireren door inzichten die écht het verschil maken voor onze eigen makelaars, resultaten van onderzoeken waarvan we zelf onder de indruk zijn, het beste advies dat we door de jaren verzameld hebben en, simpelweg, toffe tips voor kopers en verkopers. Hier geen vaag, nietszeggend en algemeen
bekend ‘advies’, maar échte, concrete tips waar je zelf mee aan de slag kan.

Om onze Vastgoedkrant te realiseren, kunnen we rekenen op een uitstekende samenwerking met Impuls Media uit Hoogstraten. Samen met hen kunnen we er zo voor zorgen dat er elke twee maanden een vastgoedmagazine bomvol nieuws en informatie rechtstreeks in 160.000 brievenbussen belandt in de hele Noorderkempen.

Hou dus jouw brievenbus (of mailbox) goed in de gaten en mis geen enkele editie van de ERA Immo Noord Vastgoedkrant. Zes keer per jaar vind je er het laatste nieuws uit de boeiende wereld van vastgoed, exclusief advies van onze makelaars en medewerkers en een blikje achter de schermen en in het persoonlijke leven van de sympathieke, enthousiaste mensen die samen het Immo Noord-team vormen. Wij kijken alvast enorm uit naar onze volgende edities.

Benieuwd naar onze eerste editie?
Lees hem nu digitaal via volgende link: http://bit.ly/DeVastgoedkrant-Okt2020