29 April 2020

Coronamaatregelen tijdens afspraken & bezichtigingen

Vanaf maandag 11 mei gaan onze kantoren effectief weer open en kunnen we fysieke afspraken en plaatsbezoeken weer aanvatten, zij het onder zeer strikte voorzorgsmaatregelen. Safety first!

Om jouw veiligheid en die van onze medewerkers te garanderen tijdens afspraken en bezichtigingen, maken we graag een overzicht van alle maatregelen.

  • Waar mogelijk kiezen we nog steeds voor virtuele afspraken en digitaal ondertekenen.
  • Onze medewerkers zullen tijdens hun afspraken en plaatsbezoeken voorzien zijn van een mondmasker, handschoenen, handgel en ontsmettingsdoekjes. Wij voorzien dit ook voor jou!
  • Zowel bij afspraken alsook plaatsbezoeken houden we nog steeds rekening met social distancing. (+1,5m) en willen we jou vragen om met maximum 2 personen te komen.
  • We laten steeds minimum 1 uur tussen elk bezoek, zodat wij of de eigenaars de mogelijkheid hebben om te ontsmetten waar nodig.
  • Afspraken gaan door in aparte ruimtes en worden na elke afspraak grondig ontsmet.
  • Eigenaars van panden waar bezoeken zullen plaatsvinden krijgen duidelijke richtlijnen mee die ze zelf dienen toe te passen. Ook voor hen voorzien wij een mondmasker, handschoenen, handgel en ontsmettingsdoekjes.

Voel je jou nog niet comfortabel om langs te komen? Of ben je ziek? Vraag dan zeker naar een online afspraak en/of online plaatsbezoek. We hebben alles in huis om de continuïteit van onze dienstverlening via de digitale weg te doen (video call, digitaal ondertekenen, virtuele rondleidingen).

Heb je vragen? Zijn er onduidelijkheden? Telefonisch zijn wij bereikbaar op ons vertrouwde nummer 03/314.81.91 en via mail op info@immonoord.be. Gelieve ook onze sociale media in de gaten te houden voor verdere updates.

Met deze maatregelen willen wij met ERA Immo Noord tijdens de heropstart maximaal voldoen aan de opgelegde hygiënische maatregelen en alles op een veilige manier laten verlopen!

Bedankt voor het begrip en tot snel!

ERA Immo Noord team