Wat kan ik als kandidaat-verkoper verwachten na het invullen van het formulier?

 1. Eén van de collega’s, verantwoordelijk voor de regio waarin uw eigendom gelegen is, zal persoonlijk contact opnemen met u. Wij streven ernaar om elke aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden, u mag dus snel een antwoord verwachten.
 2. Om een goede voorbereiding voor de afspraak te kunnen maken, zullen wij u wat gerichte vragen stellen, zodat we voldoende achtergrondinformatie hebben omtrent uw eigendom.
 3. Er wordt een afspraak gemaakt zodat wij uw eigendom kunnen bekijken en een goede basis hebben om een schatting op te maken. Tegelijkertijd legt één van onze gespecialiseerde collega’s u uit hoe ons kantoor te werk gaat bij een eventueel verkooptraject.
 4. Er wordt een tweede afspraak gemaakt om de schatting te presenteren en samen te doorlopen. Tussen die twee afspraken door wordt alle informatie op kantoor verwerkt en wordt het schattingsverslag opgesteld en kritisch bekeken door ons gehele verkoopteam, met oog op de huidige marktsituatie.
 5. Tijdens de tweede afspraak overloopt uw contactpersoon samen met u het opgemaakte schattingsverslag. Hieruit kan u afleiden welke vraagprijs van toepassing is op uw woning.
 6. Nadien beslist u geheel vrijblijvend of u zich al dan niet verder laat begeleiden in het verkooptraject door ERA Immo Noord. Als u toch iets anders besluit, dan betaalt u voor het opgemaakte schattingsverslag geen kosten.

Wat maakt ons zo uniek?

 • Kwalitatief schattingsverslag opgemaakt door één van onze gespecialiseerde collega’s
 • Persoonlijke aandacht voor uw eigendom en uw wensen
 • Groot bereik van kandidaat-kopers
 • Hoogst haalbare prijs voor uw eigendom
 • Vertrouwd in uw omgeving, 6 kantoren in de provincie Antwerpen

Vrijblijvende waardebepalingGratis schatting

Persoonlijke gegevens

Gegevens eigendom

Uw vraag

ERA Immo Noord verbindt zich ertoe uw persoonlijke gegevens, die via onze website worden verzameld, te beschermen. Wij staan erop om u duidelijk te informeren over onze voorzorgen bij de behandeling van de persoonlijke gegevens die u ons toevertrouwt.