Wat kunnen wij voor u doen?

ERA Immo Noord, stuk voor stuk experts in hun vak, beschikken allen over de noodzakelijke kennis en worden permanent bijgeschoold om zo correct mogelijk uw persoonlijke situatie in te schatten en u op die manier te begeleiden in uw vastgoedtransactie.

Kortom, mensen die u met plezier adviseren en inspireren!

ERA Immo Noord verbindt zich ertoe uw persoonlijke gegevens, die via onze website worden verzameld, te beschermen. Wij staan erop om u duidelijk te informeren over onze voorzorgen bij de behandeling van de persoonlijke gegevens die u ons toevertrouwt.

Bekijk onze kernwaarden

Kernwaarden ERA Immo Noord

Uw woning goed verkocht krijgen, dat is wat telt.

Bij ERA Immo Noord kiezen we resoluut voor een resultaatgerichte aanpak. Het behalen van het gewenste resultaat is dan ook onze dagelijkse doelstelling. De huidige marktsituatie vereist een flexibele aanpak om op elke verandering in de vastgoedmarkt in te spelen. Deze veranderingen hebben een significante invloed op de evolutie van vraag en aanbod én dus ook op de prijsvorming. Met een vraagprijs die overeenstemt met de marktwaarde, zal uw eigendom sneller verkocht worden en dat is wat telt! Als u een waardebepaling van uw woning wenst, staat ons team van inkopers klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Een woning verkopen vergt meer en meer inspanning.

De meerderheid van de gerealiseerde verkopen zijn het resultaat van een actieve aanpak en persoonlijke begeleiding van de kandidaat. Het onderhouden van goede relaties met kopers en verkopers zijn daarbij nog belangrijker geworden. ERA Immo Noord onderscheidt zich hierin van de andere makelaars op de markt : dagelijks staan er maar liefst 6 mensen fulltime in voor de begeleiding van kopers en verkopers. Zij focussen zich op het proactief benaderen en begeleiden van kandidaat-kopers, het organiseren van bezichtigingen, het opvolgen van de verkopers en de lopende prijsonderhandelingen tot een succesvol einde brengen.

Wij helpen u verhuren.

ERA Immo Noord als verhuurkantoor begeleidt vandaag de dag ca. 700 lopende huurdossiers. Doorheen de jaren hebben we een groot vast klantenbestand weten op te bouwen. Twee elementaire zaken om u als verhuurder zo goed mogelijk in te dekken tegen risico’s zijn een grondige en correcte kandidaten-screening en het vastleggen van alle afspraken in een huurovereenkomst alsook een uitvoerige plaatbeschrijving. In dit team staan dagelijks 4 enthousiaste mensen klaar om al uw vragen omtrent het huren of verhuren van een pand te beantwoorden.

Service en kwaliteit in onze dienstverlening dragen wij hoog in het vaandel.

Niet alleen de communicatie met kandidaat-kopers of huurders is belangrijk, ook onze opdrachtgevers dienen ten allen tijde op de hoogte te worden gehouden van de stand van zaken van hun eigendom. ERA Immo Noord hanteert duidelijk taalgebruik en het maken van duidelijke afspraken is voor ons zeer belangrijk. We stellen samen met u het dossier samen, zodat u weet dat onze werkwijze transparant en betrouwbaar is. Door deze persoonlijke aanpak en begeleiding verhogen we de slaagkans om uw eigendom succesvol te verkopen!

Begeleiding van uw project.

Aanvullend aan het team van Immo Noord behoort een gespecialiseerd nieuwbouwteam, dat van elke dag een uitdaging maakt om klein- alsook grootschalige projecten van A tot Z te begeleiden. Het bij elkaar brengen van de juiste partijen m.b.t. architectuur, bouw en begeleiding in financiering en verkoop behoren tot de belangrijke facetten in het volledige proces. Onze ervaring werd reeds opgebouwd door de begeleiding van verschillende partijen, waaronder eenmalige particulieren, kleine en grote ontwikkelaars, maar wij realiseren ook grootschalige projecten samen met onze partners.