Kasteelbeek - Hoogstraten

Kasteelbeek, Hoogstraten

Wonen in een oase van groen ...

In een nieuwe verkaveling op een boogscheut van het centrum van Hoogstraten, vinden we project ‘Kasteelbeek’. Het project staat voor eigentijds wonen in een aangename en groene omgeving. Dit in combinatie met het gebruik van kwaliteitsvolle materialen maken van ‘Kasteelbeek’ een topproject.

Het comfort van bewoners staat centraal in dit nieuwe verhaal. De natuurlijke elementen uit de omgeving zijn mooi behouden. Zo kan u, tijdens een wandeling doorheen de verkaveling, genieten van de mooie groenaanplanting en de Kasteelbeek die langs het project loopt.

De Marcel Rosiersstraat is centraal gelegen voor zowel ontsluiting met de autosnelweg alsook richting supermarkten, openbaar vervoer, horeca en winkels.

Het project zal, door zijn variatie in appartementen, een thuis vormen voor een mix aan bewoners. Er worden zowel knusse éénslaapkamer appartementen en aangename tweeslaapkamer appartementen alsook ruime drieslaapkamer appartementen en luxueuze penthouses voorzien.

De drie residenties binnen ‘Kasteelbeek’ zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is.

Bent u op zoek naar een leuk startersappartement waar u kan toekijken op hoe uw kinderen zich uitleven in de speelzone? Dan is de residentie vooraan in het project een match voor u!

Kan rust en een mooie, groene omgeving u meer bekoren? Dan bent u de geschikte kandidaat voor een appartement aan de achterzijde van het project.

Uw wagen en fiets kan u veilig wegbergen in de ondergrondse parkeergarage. Voor de snelle beslissers hebben we ook enkele private bergruimtes.

Neem contact op

BIJZONDERHEDEN:

- Alle appartementen voorzien van vloerverwarming.
- BEN-appartementen (E-peil < E30), als koper geniet u dus van een korting op uw kadastraal inkomen
- Ventilatiesysteem type-D. 
- Zonnepanelen aanwezig 
- Lift aanwezig. 

Wilt u meer info over het nog beschikbare aanbod? Klik dan hier

Project door CW Vastgoed 

Uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf

 

Wenst u meer informatie over dit uitzonderlijk project?

Maak dan zeker een afspraak met ERA Immo Noord voor gedetailleerde informatie en de plannen van dit project. U kan op ons kantoor ook terecht voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan ons modelappartement te Hoogstraten.

Maak een afspraak

Voor informatie en verkoop - ERA Immo Noord - T 03 314 81 91info@immonoord.bewww.immonoord.be