De Witte Lelie - Westmalle

Hedendaags wonen in hartje Westmalle. 

Aan de Antwerpsesteenweg, in hartje Westmalle, ligt het project De Witte Lelie. Het project staat voor stijlvol en hedendaags wonen in een kwalitatieve leefomgeving.

De combinatie van een landelijke architectuur met hedendaagse toetsen, een uitstekende ligging en het gebruik van hoogwaardige, kwalitatieve materialen maken van ‘De Witte Lelie’ een topproject.

Het project biedt een mooie mix tussen grote en kleine wooneenheden, voor ieder wat wils. Ben je jonge starter? Gezin? Niet zo mobiel? Je voelt je hier meteen thuis, omdat je zo centraal woont!

De appartementen aan de Antwerpsesteenweg bieden een mooi uitzicht over het centrum en de gezellige drukte daar. Die aan de achterzijde kijken dan weer uit over een groene oase, ideaal voor wie wat meer op rust gesteld is.

Het project is gelegen midden in de dorpskern van Westmalle, met alle nodige voorzieningen (winkels, scholen, horeca, ...) op wandel- of fietsafstand. Een vlotte bereikbaarheid, zowel naar Antwerpen als Turnhout, met het openbaar vervoer is gegarandeerd.

In de nabije omgeving zijn er verschillende bushaltes. Er zullen elektrische deelfietsen ter beschikking gesteld worden in dit project.

Neem contact op

  • Hartje Westmalle
  • Hoogwaardige, kwalitatieve materialen
  • Voor ieder wat wils
  • Ondergrondse parkeergarage

Benieuwd naar het nog beschikbare aanbod? Klik dan hier

Wenst u meer informatie over dit uitzonderlijk project?

Maak dan zeker een afspraak met ERA Immo Noord voor gedetailleerde informatie en de plannen van dit project. U kan op ons kantoor ook terecht voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan ons modelappartement te Hoogstraten.

Maak een afspraak

Voor informatie en verkoop - ERA Immo Noord - T 03 314 81 91info@immonoord.bewww.immonoord.be