Meerle Ons Dorp - Meerle

Heerlijk wonen in de vernieuwde dorpskern van Meerle

Op toplocatie in het hartje van Meerle, ligt het project ‘Meerle Ons Dorp’. Het project staat voor landelijk en hedendaags wonen in een kwalitatieve leefomgeving. De combinatie van een landelijke architectuur met moderne toetsen, een doordachte ligging en het gebruik van kwalitatieve materialen maken van ‘Meerle Ons Dorp’
een topproject.

Zone Weeshuis neemt afscheid van de fysieke herinnering aan het oude weeshuis en de voormalige lagere basisschool. Een opknapbeurt van het gemeenteplein wordt gecombineerd met een focus op heerlijk wonen voor zowel senioren als voor jonge (eerste) eigenaars. In harmonie met de bestaande dorpssfeer zullen er 23 wooneenheden worden opgetrokken die kwaliteit garanderen in een omgeving die bovendien uitnodigt tot meer buitenbeleving.

Het project biedt een mooie mix tussen grote en kleine wooneenheden, voor ieder wat wils. Jonge starters voelen zich er zeker meteen thuis, net als gezinnen en wie al iets ouder is en dus graag in het gezellige centrum woont.

De gelijkvloerse appartementen beschikken over een mooie privétuin: om te genieten en/of te spelen.

De appartementen aan het Gemeenteplein bieden een mooi uitzicht over de dorpskern en kijken uit op de kerk. Die aan de achterzijde kijken dan weer uit over een groene oase, ideaal voor wie wat meer op rust gesteld is.

Uw auto en fiets vinden een plaatsje in de ondergrondse parkeergarage. Voor de snelle beslissers hebben we ook een private bergruimte.

Bekijk het volledige aanbod hier.

Neem contact op

BIJZONDERHEDEN

- Pal in de dorpskern
- Alle nodige voorzieningen op fiets- en wandelafstand 
- Vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer 
- Elektrische deelfietsen voor de bewoners

 

Wenst u meer informatie over dit uitzonderlijk project?

Maak dan zeker een afspraak met ERA Immo Noord voor gedetailleerde informatie en de plannen van dit project. U kan op ons kantoor ook terecht voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan ons modelappartement te Hoogstraten.

Maak een afspraak

Voor informatie en verkoop - ERA Immo Noord - T 03 314 81 91info@immonoord.bewww.immonoord.be