Nieuwbouw projecten

Groenspie - Beerse
5 stijlvolle gezinswoningen, geserveerd op een bedje van groen!

Dit moderne nieuwbouwproject biedt 5 stijlvolle gezinswoningen, gelegen in een groene omgeving nabij de dorpskern van Beerse. De ruime woningen worden in eerste instantie casco aangeboden, maar kunnen ook volgens een vooraf opgesteld lastenboek afgewerkt worden.

De Warande - Hoogstraten
Want waar anders kan je zo mooi wonen?

Op de kruising van de Heilig Bloedstraat en de Lodewijk de Konincklaan, in hartje Hoogstraten, ligt het project De Warande. Het is een toonaangevend nieuwbouwproject dat stijlvolle en moderne appartementen omvat, met als kroon op het bouwwerk de prachtige penthouses, die baden in het licht.

De Warande omvat 2 handelsruimtes en 21 stijlvolle en moderne appartementen, met daarbovenop 3 prachtige penthouses. De bewoonbare oppervlakte van de appartementen telt op tot 190 m². Het biedt een mooie mix tussen grote en kleine wooneenheden, voor ieder wat wils. Jonge starters voelen zich er zeker meteen thuis, net als gezinnen en wie al iets ouder is en dus graag op wandelafstand van het centrum woont. Uw auto en fiets vinden een plaatsje in de ondergrondse parkeergarage met afgesloten garageboxen alsook open parkeerplaatsen.

Friswit - Hoogstraten
Werken in Friswit - wie ziet zijn kans schoon?

Iedereen in Hoogstraten kent Friswit als de vroegere wasserij, maar nu is het omgetoverd tot een uniek nieuwbouwproject. Het nieuwbouwproject biedt door zijn 21 appartementen en 8 units een mooie combinatie wonen - werken aan. Friswit ligt op wandelafstand van de Vrijheid met zijn vele gezellige winkels en restaurantjes. Ook de bereikbaarheid is prima: net voor de deur ligt bijvoorbeeld al een bushalte. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid, ook voor fietsen.

De kantoren zijn vooral gericht op vrije beroepen en eenmansbedrijven. Dat heeft voordelen qua mobiliteit, maar ook wat veiligheid betreft:er zijn zowel overdag als ’s avonds mensen aanwezig. Overdag, als de appartementsbewoners van huis zijn, is er altijd voldoende parkeerruimte vrij voor uw klanten. Omgekeerd zorgen de appartementsbewoners ervoor dat er ook na sluitingstijd beweging en dus sociale controle is rond uw kantoor. Een zuivere win-winsituatie dus.

Zuid-Oost Centrum - Hoogstraten
Een nieuwe verkaveling op een toplocatie in Hoogstraten!

In de eerste fase van dit toonaangevende nieuwbouwproject, worden de bouwgronden te koop gesteld.

De percelen zijn uiterst gunstig gelegen - in de nieuwe verkaveling 'Zuid-Oost Centrum' (tussen Rombout Keldermansstraat en Lodewijk De Konincklaan) - in het centrum van Hoogstraten. Scholen, winkels en het administratief centrum zijn op wandel- en fietsafstand te bereiken. Bovendien is de nieuwe verkaveling gelegen op enkele minuten van de autosnelweg E19 (Antwerpen-Breda).  

Brouwerijsite - Meer
Een droomlocatie voor jong en oud !

Op zoek naar een eigen plek om te wonen met uitzicht op de vrije natuur? Dan is De Brouwerij precies wat u zoekt. Dit moderne nieuwbouwproject op de voormalige site van Brouwerij Sterkens biedt commerciële ruimten en een ruime keuze aan betaalbare appartementen met een fantastisch uitzicht op de natuurpracht van het Looi. 

Bovendien bevatten de twee volledig ontsloten appartementsblokken – toepasselijk De Brouwzaal en Het Brouwershuis genoemd – tal van architecturale elementen die verwijzen naar de brouwerij zoals zij oorspronkelijk was. Zo blijft een stukje échte Meerse historie behouden.

Leest - Merksplas

In de dorpskern van Merksplas, vinden we dit kleinschalig appartementsgebouw met 3 appartementen, dat momenteel nog in aanbouw is.

De appartementen zullen afgewerkt worden volgens een vooropgesteld lastenboek. Achteraan het moderne nieuwbouwproject zijn parkeerplaatsen voorzien en een gemeenschappelijke fietsenberging, die toegankelijk is voor alle bewoners. 

De Zagerij - Minderhout
Modern wonen in hartje Minderhout!

Het project 'De Zagerij' is gelegen op goede locatie in de dorpskern van Minderhout, met daarbij allerlei voorzieningen (winkels, openbaar vervoer, school, ...) op wandelafstand.

Tevens is het project gelegen op korte afstand van het bruisende centrum van Hoogstraten en op een steenworp van de Nederlandse grens. Het project biedt een mooie mix aan twee en drie slaapkamerappartementen. Als koper kan u zelf mee de inrichting van het appartement bepalen op basis van het lastenboek waarin een budget voor afwerking is voorzien. Zo kan u het appartement volledig naar eigen smaak en budget inrichten. Parkeren kan u in de ondergrondse verdieping, waar ook private bergingen voorzien zijn. 

 

Vekenakker - Minderhout
Riant wonen voor een betaalbare prijs!

Bent u op zoek naar een eigentijdse woning, gelegen in Minderhout, maar toch kort bij het centrum van Hoogstraten? Voor uzelf of als investering voor de toekomst? Dan bent u hier aan het juiste adres!

De woningen zijn gelegen in de gezellige dorpskern van Minderhout, op korte afstand van het bruisende centrum van Hoogstraten, met allerlei voorzieningen in de nabijheid; kinderopvang, scholen en een bibliotheek, maar ook leuke winkels, verschillende supermarkten en tal van gezellige restaurants, cafés en vele terrasjes. Deze woningen bieden dan ook de ideale uitvalsbasis. De nabijheid van de autosnelweg E19 garandeert tevens een vlotte verbinding met Antwerpen en Breda.

Poeleinde - Wortel
Een nieuwe verkaveling, gelegen in de dorpskern van Wortel.

De percelen bouwgrond zijn gunstig gesitueerd door de ligging: het is gelegen in een kindvriendelijke, doodlopende straat, in de dorpskern van Wortel met de school, winkels én de bushalte die op wandel- en fietsafstand te bereiken zijn. Tevens is de nieuwe verkaveling gelegen op korte afstand van het bruisende centrum van Hoogstraten.

Achter d'Hoven - Wuustwezel
Wuustwezel krijgt een nieuw centrum!

Aangenaam en hedendaags wonen in de Noorderkempen, het kan in Wuustwezel!

Het ambitieuze nieuwbouwproject Achter d’Hoven verschuift het centrum van Wuustwezel naar een unieke woonwijk waar jong en oud genieten van rust, gezelligheid en bereikbaarheid. De knap afgewerkte, energievriendelijke en instapklare appartementen wachten op u.

Poorthof - Wuustwezel
Drie energiezuinige woningen, gelegen in hartje Wuustwezel!

Drie energiezuinige woningen, gelegen in een nieuwe verkaveling te Wuustwezel.

De woningen worden opgetrokken met een moderne architectuur en worden volgens een vooraf opgesteld lastenboek afgewerkt. Thuiskomen in Wuustwezel? Grijp uw kans met één van deze drie woningen! 

Boomgaard - Wuustwezel
Moderne architectuur, op een rustige locatie in Wuustwezel.

Drie nieuwbouwwoningen, gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie, in een nieuwe verkaveling te Wuustwezel. De woningen worden afgewerkt volgens een vooraf opgesteld lastenboek