Nieuwbouw projecten

Kasteelbeek - Hoogstraten
Prachtig wonen in een groene omgeving

Nieuwbouwproject 'Kasteelbeek' situeert zich in een nieuwe, kindvriendelijke verkaveling met verschillende natuurlijke elementen. Op wandel- en fietsafstand van het centrum van Hoogstraten, is dit project gelegen op de ultieme locatie voor een mix aan bewoners.

'Kasteelbeek' is een uniek project met 47 woonunits verspreid over 3 residenties met tussenin steeds een mooie groenaanleg die de privacy van de bewoners optimaal bewaakt.

Project door CW Vastgoed 

Uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf

 

Zoggebeekweg - Rijkevorsel
Aangenaam wonen op een boogscheut van het centrum van Rijkevorsel

Dit tijdloze nieuwbouwproject wordt gerealiseerd aan de 'Zoggebeekweg'. Dit is een nieuwe zijstraat van de Perenstraat in Rijkevorsel.

In deze charmante omgeving zullen er tien eengezinswoningen gerealiseerd worden.

Als architectuur voor deze woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl. Hierdoor krijgt dit project een tijdloze uitstraling.

Bij het ontwerp van de woningen werd er ook veel aandacht geschonken aan het creëren van een optimale woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken en drie slaapkamers

Alle woningen worden afgewerkt met kwalitatieve materialen, dit volgens het lastenboek. Ook buiten worden opritten, terrassen en gazon aangelegd

Hierdoor biedt dit project een mooie kans op een degelijke en betaalbare woning te Rijkevorsel.

Project & uitvoering door: 
RDK bouwbedrijf

Info & verkoop: 
ERA Immo Noord

Louis Domsstraat - Hoogstraten
Aangenaam wonen op een boogscheut van het bruisende centrum van Hoogstraten.

Deze moderne, stijlvolle nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers en aangename tuin zijn gelegen in een kindvriendelijke buurt op toplocatie in het centrum van Hoogstraten.

Project en uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf

Meerle Ons Dorp - Meerle
Wonen in de vernieuwde dorpskern van Meerle: een toplocatie voor jong en oud!

Op toplocatie in het hartje van Meerle, ligt het project ‘Meerle Ons Dorp’. Het project staat voor landelijk en hedendaags wonen in een kwalitatieve leefomgeving.

De combinatie van een landelijke architectuur met moderne toetsen, een doordachte ligging en het gebruik van hoogwaardige, kwalitatieve materialen maken van ‘Meerle Ons Dorp’ een topproject.

Het project biedt een mooie mix tussen grote en kleine wooneenheden, voor ieder wat wils. Zowel jong als oud zullen zich hier onmiddellijk thuis voelen op deze locatie.

Uw auto en fiets vinden een plaatsje in de ondergrondse parkeergarage. Voor de snelle beslissers hebben we ook een private bergruimte.

Project door ICN Development

Uitvoering door Ageres

Groenspie - Beerse
5 stijlvolle gezinswoningen, geserveerd op een bedje van groen!

Dit moderne nieuwbouwproject biedt 5 stijlvolle BEN-woningen, gelegen in een rustige, groene omgeving nabij de dorpskern van Beerse. De ruime woningen beschikken allen over 3 slaapkamers en een bovengrondse autostaanplaats. Ze zijn gelegen aan de rand van het stadsbos Turnhout.

Kom zeker eens kijken, want de woningen zijn ruimer dan u zou vermoeden.

Project en uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf.

Groen-Ende - Vlimmeren
Een knappe en tijdloze residentie op een uiterst centrale locatie te Vlimmeren.

Nieuwbouwproject Groen-Ende is een knappe en tijdloze residentie bestaande uit 17 BEN appartementen (Bijna Energie Neutraal) met terras en/of tuin gelegen op een uiterst centrale locatie te Vlimmeren.

Dit project bestaat uit één-, twee- en drieslaapkamer appartementen die allen afgewerkt worden met kwalitatieve materialen en voorzien zijn van alle comfort. De woonoppervlaktes van deze appartementen variëren tussen 56 en 107 m² en worden optimaal benut door zijn gekozen indeling. Ondergronds zijn er verscheidene autostaanplaatsen en bergingen voorzien maar ook bovengronds zijn er 4 parkeerplaatsen aanwezig.

Daarnaast wordt er aan de achterzijde van dit project een mooie gemeenschappelijke tuin aangelegd waar u heerlijk in kan vertoeven. 

Het project is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt bovendien op enkele minuutjes rijden van de autosnelweg E34.

Project en uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf.

De Warande - Hoogstraten
Want waar anders kan je zo mooi wonen?

Op de kruising van de Heilig Bloedstraat en de Lodewijk de Konincklaan, in hartje Hoogstraten, ligt het project De Warande. Het is een toonaangevend nieuwbouwproject dat stijlvolle en moderne appartementen omvat, met als kroon op het bouwwerk de prachtige penthouses, die baden in het licht.

De Warande omvat 2 handelsruimtes en 21 stijlvolle en moderne appartementen, met daarbovenop 3 prachtige penthouses. De bewoonbare oppervlakte van de appartementen telt op tot 190 m². Het biedt een mooie mix tussen grote en kleine wooneenheden, voor ieder wat wils. 

Project door Vastgoed CW 

Uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf

Friswit - Hoogstraten
Werken in Friswit - wie ziet zijn kans schoon?

Iedereen in Hoogstraten kent Friswit als de vroegere wasserij, maar nu is het omgetoverd tot een uniek nieuwbouwproject. Het nieuwbouwproject biedt door zijn 21 appartementen en 8 units een mooie combinatie wonen - werken aan. Friswit ligt op wandelafstand van de Vrijheid met zijn vele gezellige winkels en restaurantjes. Ook de bereikbaarheid is prima: net voor de deur ligt bijvoorbeeld al een bushalte. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid, ook voor fietsen.

De 5 nog beschikbare units zijn vooral gericht op vrije beroepen en eenmansbedrijven. 

Project door Vastgoed CW 

Uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf

Zuid-Oost Centrum - Hoogstraten
Een nieuwe verkaveling op een toplocatie in Hoogstraten!

In deze nieuwe, kindvriendelijke verkaveling op toplocatie in Hoogstraten worden bouwgronden te koop gesteld.

De percelen zijn uiterst gunstig gelegen - in de nieuwe verkaveling 'Zuid-Oost Centrum' (tussen Rombout Keldermansstraat en Lodewijk De Konincklaan) - in het centrum van Hoogstraten. Scholen, winkels en het administratief centrum zijn op wandel- en fietsafstand te bereiken. Bovendien is de nieuwe verkaveling gelegen op enkele minuten van de autosnelweg E19 (Antwerpen-Breda).  

Project door Vastgoed CW 

Uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf

Brouwerijsite - Meer
Een droomlocatie voor jong en oud !

Op zoek naar een eigen plek om te wonen met uitzicht op de vrije natuur? Dan is De Brouwerij precies wat u zoekt. Dit moderne nieuwbouwproject op de voormalige site van Brouwerij Sterkens biedt commerciële ruimten en een ruime keuze aan betaalbare appartementen met een fantastisch uitzicht op de natuurpracht van het Looi. 

Bovendien bevatten de twee volledig ontsloten appartementsblokken – toepasselijk De Brouwzaal en Het Brouwershuis genoemd – tal van architecturale elementen die verwijzen naar de brouwerij zoals zij oorspronkelijk was. Zo blijft een stukje échte Meerse historie behouden.

Project door Brouwerij Sterkens 

Uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf

Kuiltjesstraat - Oud-Turnhout
Mooi wonen op een steenworp van het bruisende centrum van Turnhout.

Op een boogscheut van het levendige centrum van Turnhout, vinden we deze 4 stijlvolle, eigentijdse nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers en een inpandige garage. De woningen zijn uiterst centraal gelegen, doch rustig in een leuke woonwijk.

Project en uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf

Achter d'Hoven - Wuustwezel
Wuustwezel krijgt een nieuw centrum!

NOG 1 HANDELSPAND EN 1 BOUWGROND IN DIT PROJECT

Aangenaam en hedendaags wonen in de Noorderkempen, het kan in Wuustwezel!

Het ambitieuze nieuwbouwproject Achter d’Hoven verschuift het centrum van Wuustwezel naar een unieke woonwijk waar jong en oud genieten van rust, gezelligheid en bereikbaarheid. 

Project door Vastgoed CW 

Uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf

Boomgaard - Wuustwezel
Moderne architectuur, op een rustige locatie in Wuustwezel.

Deze nieuwbouwwoningen zijn gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie, in een nieuwe verkaveling te Wuustwezel.  

Project door ICN Development

Uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf