Nieuwbouw projecten

Groenspie - Beerse
5 stijlvolle gezinswoningen, geserveerd op een bedje van groen!

Dit moderne nieuwbouwproject biedt 5 stijlvolle gezinswoningen, gelegen in een groene omgeving nabij de dorpskern van Beerse. De ruime woningen worden in eerste instantie casco aangeboden, maar kunnen ook volgens een vooraf opgesteld lastenboek afgewerkt worden.

Project en uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf.

De Warande - Hoogstraten
Want waar anders kan je zo mooi wonen?

Op de kruising van de Heilig Bloedstraat en de Lodewijk de Konincklaan, in hartje Hoogstraten, ligt het project De Warande. Het is een toonaangevend nieuwbouwproject dat stijlvolle en moderne appartementen omvat, met als kroon op het bouwwerk de prachtige penthouses, die baden in het licht.

De Warande omvat 2 handelsruimtes en 21 stijlvolle en moderne appartementen, met daarbovenop 3 prachtige penthouses. De bewoonbare oppervlakte van de appartementen telt op tot 190 m². Het biedt een mooie mix tussen grote en kleine wooneenheden, voor ieder wat wils. Jonge starters voelen zich er zeker meteen thuis, net als gezinnen en wie al iets ouder is en dus graag op wandelafstand van het centrum woont. Uw auto en fiets vinden een plaatsje in de ondergrondse parkeergarage met afgesloten garageboxen alsook open parkeerplaatsen.

Project door Vastgoed CW 

Uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf

Friswit - Hoogstraten
Werken in Friswit - wie ziet zijn kans schoon?

Iedereen in Hoogstraten kent Friswit als de vroegere wasserij, maar nu is het omgetoverd tot een uniek nieuwbouwproject. Het nieuwbouwproject biedt door zijn 21 appartementen en 8 units een mooie combinatie wonen - werken aan. Friswit ligt op wandelafstand van de Vrijheid met zijn vele gezellige winkels en restaurantjes. Ook de bereikbaarheid is prima: net voor de deur ligt bijvoorbeeld al een bushalte. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid, ook voor fietsen.

De kantoren zijn vooral gericht op vrije beroepen en eenmansbedrijven. Dat heeft voordelen qua mobiliteit, maar ook wat veiligheid betreft:er zijn zowel overdag als ’s avonds mensen aanwezig. Overdag, als de appartementsbewoners van huis zijn, is er altijd voldoende parkeerruimte vrij voor uw klanten. Omgekeerd zorgen de appartementsbewoners ervoor dat er ook na sluitingstijd beweging en dus sociale controle is rond uw kantoor. Een zuivere win-winsituatie dus.

 

Project door Vastgoed CW 

Uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf

Zuid-Oost Centrum - Hoogstraten
Een nieuwe verkaveling op een toplocatie in Hoogstraten!

In de eerste fase van dit toonaangevende nieuwbouwproject, worden de bouwgronden te koop gesteld.

De percelen zijn uiterst gunstig gelegen - in de nieuwe verkaveling 'Zuid-Oost Centrum' (tussen Rombout Keldermansstraat en Lodewijk De Konincklaan) - in het centrum van Hoogstraten. Scholen, winkels en het administratief centrum zijn op wandel- en fietsafstand te bereiken. Bovendien is de nieuwe verkaveling gelegen op enkele minuten van de autosnelweg E19 (Antwerpen-Breda).  

 

Project door Vastgoed CW 

Uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf

Brouwerijsite - Meer
Een droomlocatie voor jong en oud !

Op zoek naar een eigen plek om te wonen met uitzicht op de vrije natuur? Dan is De Brouwerij precies wat u zoekt. Dit moderne nieuwbouwproject op de voormalige site van Brouwerij Sterkens biedt commerciële ruimten en een ruime keuze aan betaalbare appartementen met een fantastisch uitzicht op de natuurpracht van het Looi. 

Bovendien bevatten de twee volledig ontsloten appartementsblokken – toepasselijk De Brouwzaal en Het Brouwershuis genoemd – tal van architecturale elementen die verwijzen naar de brouwerij zoals zij oorspronkelijk was. Zo blijft een stukje échte Meerse historie behouden.

Leest - Merksplas

In de dorpskern van Merksplas, vinden we dit kleinschalig appartementsgebouw met 3 appartementen, dat momenteel nog in aanbouw is.

De appartementen zullen afgewerkt worden volgens een vooropgesteld lastenboek. Achteraan het moderne nieuwbouwproject zijn parkeerplaatsen voorzien en een gemeenschappelijke fietsenberging, die toegankelijk is voor alle bewoners. 

Project & uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf.

Korenstraat - Minderhout
Twee nieuwbouwwoningen nabij het centrum van zowel Minderhout als Hoogstraten.

Twee half-open nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers en een mooie zuid-gerichte tuin, beiden gelegen op een perceel van ca. 300 m². De woningen zijn gelegen in een doodopende straat, nabij het bruisende centrum van Hoogstraten. De afwerking van de woning gebeurt volgens het lastenboek, te verkrijgen op ons kantoor.  

Kuiltjesstraat - Oud-Turnhout

Op een boogscheut van het levendige centrum van Turnhout, vinden we deze 4 eigentijdse nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers en een inpandige garage.

De tuin van de woningen is gesitueerd op het oosten.

De woningen worden casco verkocht, maar kunnen ook volledig worden afgewerkt. De afwerking gebeurt dan op basis van een lastenboek, waarin de budgetten voor afwerking zijn voorzien.

Zo kan u als koper de woning volledig naar eigen smaak inrichten.

 

Project en uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf

Groen-Ende - Vlimmeren
Een knappe en tijdloze residentie op een uiterst centrale locatie te Vlimmeren.

Nieuwbouwproject Groen-Ende is een knappe en tijdloze residentie bestaande uit 17 appartementen met terras en/of tuin gelegen op een uiterst centrale locatie te Vlimmeren.

Dit project bestaat uit 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen die allen afgewerkt worden met kwalitatieve materialen en voorzien zijn van alle comfort. De woonoppervlaktes van deze appartementen variëren tussen 56 en 107 m² en worden optimaal benut door zijn gekozen indeling. Ondergronds zijn er verscheidene autostaanplaatsen en bergingen voorzien maar ook bovengronds zijn er 4 parkeerplaatsen aanwezig.

Het project is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt bovendien op enkele minuutjes rijden van de autosnelweg E34.

 

Project en uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf.

Poeleinde - Wortel
Een nieuwe verkaveling, gelegen in de dorpskern van Wortel.

De percelen bouwgrond zijn gunstig gesitueerd door de ligging: het is gelegen in een kindvriendelijke, doodlopende straat, in de dorpskern van Wortel met de school, winkels én de bushalte die op wandel- en fietsafstand te bereiken zijn. Tevens is de nieuwe verkaveling gelegen op korte afstand van het bruisende centrum van Hoogstraten.

Achter d'Hoven - Wuustwezel
Wuustwezel krijgt een nieuw centrum!

Aangenaam en hedendaags wonen in de Noorderkempen, het kan in Wuustwezel!

Het ambitieuze nieuwbouwproject Achter d’Hoven verschuift het centrum van Wuustwezel naar een unieke woonwijk waar jong en oud genieten van rust, gezelligheid en bereikbaarheid. 

 

Project door Vastgoed CW 

Uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf

Poorthof - Wuustwezel
Drie energiezuinige woningen, gelegen in hartje Wuustwezel!

Drie energiezuinige woningen, gelegen in een nieuwe verkaveling te Wuustwezel.

De woningen worden opgetrokken met een moderne architectuur en worden volgens een vooraf opgesteld lastenboek afgewerkt. Thuiskomen in Wuustwezel? Grijp uw kans met één van deze drie woningen! 

Boomgaard - Wuustwezel
Moderne architectuur, op een rustige locatie in Wuustwezel.

Drie nieuwbouwwoningen, gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie, in een nieuwe verkaveling te Wuustwezel. De woningen worden afgewerkt volgens een vooraf opgesteld lastenboek

 

Uitvoering door Woestenborghs Bouwbedrijf