Klaar voor lancering!

13 Januari 2020

Klaar voor lancering!

We trappen het nieuwe jaar af met een gloednieuwe krant!

Van interessant vastgoednieuws en nieuwbouwprojecten tot diverse weetjes over ERA Immo Noord. U ziet het binnenkort allemaal verschijnen in onze ERA Immo Noord krant.

ERA Immo Noord tot uw dienst

Uw huis is in de eerste plaats uw thuis. Daarom dragen wij bij ERA Immo Noord een resultaatgerichte dienstverlening en een gepersonaliseerde aanpak hoog in het vaandel.

Met veel enthousiasme lanceren we deze krant om u een blik achter de schermen te geven van de vastgoedwereld. We brengen u het laatste nieuws binnen de sector en laten u kennismaken met ons volledige team in onze kantoren in Beerse, Brasschaat, Brecht, Hoogstraten en Turnhout.

Daarnaast komt u te weten wanneer de ERA Open Huizen Dagen plaatsvinden, welke nieuwe diensten we u aanbieden en tonen we u de laatste nieuwigheden in ons aanbod.

Begin januari 2020 kunt u de eerste editie in uw brievenbus verwachten of neem hier nu alvast digitaal een kijkje.  

Bent u op zoek naar een nieuwe woning of wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe panden, aankondigingen, nieuwbouwprojecten en andere leuke weetjes? Volg ERA Immo Noord via onze sociale mediakanalen en blijf altijd op de hoogte!