29 November 2019

29 november: Black Friday, ook in vastgoed!

Voor alle duidelijkheid: een soldenperiode bestaat vooralsnog niet op de vastgoedmarkt en het zijn vaak andere, externe factoren die voor impulsen zorgen. Denk aan de lage woonlening of het verdwijnen van de woonbonus. 

Dat vrijwel elke sector stilaan Black Friday heeft ontdekt, is evenwel een feit. Nochtans ontbreekt het ons in Europa eigenlijk aan de feestdag die er voor de Amerikanen onlosmakelijk mee verbonden is. Black Friday is de vrije vrijdag na Thanksgiving, een feest dat we hier niet vieren. Dat die ‘Friday’ – die altijd na de vierde donderdag van november valt – uiteindelijk ‘black’ geworden is, ligt trouwens aan het gewriemel en gewoel van de mensenmassa die ze meteen van bij de start op de been bracht.

Wat als er ook in de vastgoedsector echt met kortingen gestrooid zou worden op Black Friday? Je ontdekt het hier.

Black Immo Friday

Kortingen kunnen we alleen in ludieke filmpjes bieden. Een bod doen en vol spanning het tegenbod afwachten, het maakt deel uit van de charme. Dat wil niet zeggen dat de liefhebber van zwarte gebouwen of woningen zijn of haar hart niet kan ophalen. Op de website van ERA kan u een aantal panden vinden met zwarte accenten uit de actuele ERA portefeuille. Huizen met een zwarte voorgevel, appartementen met een zwart interieur of andere, mooie, zwarte wooncombinaties … keuze genoeg. 

Ook bij ERA Immo Noord is ‘stijl’ naast ‘zwart’ het kernwoord. Of bestaat er een andere term die dit prachtig gerenoveerde herenhuis beter samenvat?

 

Bron: www.era.be