Legale informatie

ERA Immo Noord verbindt zich ertoe uw persoonlijke gegevens die via onze website worden verzameld, te beschermen. Wij staan erop om u duidelijk te informeren over onze voorzorgen bij de behandeling van de persoonlijke gegevens die u ons toevertrouwt.

Registratie gegevens

Wij registreren via ‘uw zoekopdracht’ of ‘verkoop uw vastgoed’ uw naam, voornaam, telefoonnummer en e-mailadres. Wij hebben deze persoonlijke gegevens nodig om u te kunnen contacteren omtrent uw aanvraag en om u te kunnen informeren over de nieuwste panden in ons aanbod.

Bescherming gegevens

ERA Immo Noord heeft privacy-beleidsmaatregelen in werking gesteld om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen toegang of wijzigingen door onbevoegden, maar ook voor onjuist gebruik of bekendmaking. Onze werknemers worden verplicht professioneel en correct om te gaan met deze informatie en beschouwen uw gegevens als vertrouwelijke informatie, die nooit aan derden meegedeeld zullen worden.

U kunt ons verzoeken om al uw persoonlijke gegevens uit onze database te halen en dit door een e-mail of brief te sturen, met daarin een kopie van uw identiteitskaart. Deze informatie mag opgestuurd worden naar ons hoofdkantoor, met onderstaand adres:

ERA Immo Noord
Vrijheid 147
2320 Hoogstraten

 

BIV ERKEND VASTGOEDMAKELAAR-BEMIDDELAAR (BELGIË)

Armand Coenegrachts - 200.798

TOEZICHTHOUDENDE AUTORITEIT 

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars - Luxemburgstraat 16B - 1000 Brussel 

BTW NUMMER 

BE0886276429

WAARBORGORGANISME

AXA Polisnr. 730.390.160

Onderhevig aan de plichtenleer van de vastgoedmakelaar: http://www.biv.be/de-vastgoedmakelaar/deontologie-van-de-vastgoedmakelaar#deontologische-regels-de-plichtenleer