U kan er niet meer naast kijken, Covid-19 heeft een grote impact op ons dagelijks leven en maximale voorzichtigheid is geboden. Ook voor onze medewerkers gelden er nu heel strenge richtlijnen Het volledige team van ERA Immo Noord wil u bevestigen dat wij er alles aan doen om onze business en onze goede service zoals u gewend bent verder te zetten.

Daarbij willen wij echter ook onze verantwoordelijkheid nemen om samen de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.

Zoals de overheid ons momenteel adviseert, werken alle collega’s individueel van thuis uit of individueel achter gesloten deuren op kantoor.

Alle geplande afspraken die fysiek contact noodzaken zullen voorlopig geannuleerd worden tot en met 19 april en, waar mogelijk, worden omgezet naar afspraken via alternatieve communicatiemiddelen (telefoon, e-mail, conference call, skype etc...)

We zullen tevens bekijken hoe we op een goede manier afspraken kunnen laten doorgaan na 19 april 2020. We volgen daarin de richtlijnen die de overheid daarvoor zal uitschrijven.

Wij vinden het daarnaast erg belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren en ondersteunen en vatten de belangrijkste informatie voor u samen in de elf meest gestelde vragen in de vastgoedsector. Heeft u hierna nog vragen? Wij zijn er voor u.

Wij danken u alvast voor uw begrip!