Wat mag ik verwachten van een schatting via ERA Immo Noord?

De huidige vastgoedmarkt vereist een flexibele aanpak, waarbij op elke verandering correct ingespeeld moet worden. De meerderheid van de gerealiseerde verkopen zijn dan ook het resultaat van een actieve aanpak en een persoonlijke begeleiding van onze verkopers.

Van zodra u bij ons een schatting aanvraagt, zetten wij alles in het werk om u zo snel mogelijk verder te helpen. Ons team bestaat uit 5 inkopers die ieder verantwoordelijk zijn voor een vooraf bepaalde regio. Hij of zij zal u tijdens de afspraak de nodige vragen stellen en zal samen met u door de woning of appartement gaan, om de staat te bekijken. Onze collega’s zijn stuk voor stuk experts in hun vak en worden permanent bijgeschoold om u steeds de meest accurate informatie te kunnen geven. Zo kunnen zij ook uw persoonlijke situatie goed inschatten en u op de juiste manier begeleiden in uw vastgoedtransactie.

Na de afspraak wordt de informatie op kantoor verwerkt en wordt er een schattingsverslag opgesteld. Tijdens een nieuwe, tweede afspraak zal onze collega bij u langskomen en samen met u door het schattingsverslag gaan. Onze collega’s doen voor hun waardebepaling ook beroep op een marktanalyse, die door ons uitgebreide portfolio en onze jarenlange ervaring heel wat referentiepunten biedt. Er wordt ook overlopen wat er allemaal komt kijken bij een verkoop en hoe wij dat voor u kunnen oplossen. Zowel de juridische, commerciële en financiële kant van de verkoop van uw eigendom wordt bekeken, waarna u zelf de beslissing maakt of u zich voor het gehele verkoopproces laat begeleiden door één van onze kantoren.

Maak kennis met ons team en stel ons op de proef!