Immo Noord

Tijd voor een nieuw verhaal

Geheel vrijblijvend en gratis uw eigendom laten schatten?

Vrijblijvende waardebepalingGratis schatting

Panden in de kijker

Elke week een aantal panden in de kijker, volgens onze experts beslist een kijkje waard.

Coronamaatregelen tijdens afspraken en bezichtigingen
Om jouw veiligheid en die van onze medewerkers te garanderen tijdens afspraken en bezichtigingen, maken we graag een overzicht van alle maatregelen.
Bekijk
Vacatures

Tijd voor een nieuw verhaal bij ERA Immo Noord?

Bekijk vacatures

Zet ook uw pand in de kijker

Of u nu koopt of verkoopt, huurt of verhuurt.. Wij maken er samen met u een mooi verhaal van! 

Maak een afspraak

Onze kernwaarden

 • Uw woning goed verkocht krijgen, dat is wat telt!

  Bij ERA Immo Noord kiezen we resoluut voor een resultaatgerichte aanpak. Het behalen van het gewenste resultaat is dan ook onze dagelijkse doelstelling. De huidige marktsituatie vereist een flexibele aanpak om op elke verandering in de vastgoedmarkt in te spelen. Deze veranderingen hebben een significante invloed op de evolutie van vraag en aanbod én dus ook op de prijsvorming. Met een vraagprijs die overeenstemt met de marktwaarde, zal uw eigendom sneller verkocht worden en dat is wat telt! Als u een waardebepaling van uw woning wenst, staat ons team van inkopers klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 • Een woning verkopen vergt meer en meer inspanning.

  De meerderheid van de gerealiseerde verkopen zijn het resultaat van een actieve aanpak en persoonlijke begeleiding van de kandidaat. Het onderhouden van goede relaties met kopers en verkopers zijn daarbij nog belangrijker geworden. ERA Immo Noord onderscheidt zich hierin van de andere makelaars op de markt: dagelijks staan er maar liefst 6 mensen fulltime in voor een persoonlijke begeleiding van kopers en verkopers. Ons team 'verkoop' focust zich op het proactief benaderen en begeleiden van kandidaat-kopers, het organiseren van bezichtigingen, het opvolgen van de verkopers en de lopende prijsonderhandelingen tot een succesvol einde brengen.

 • Wij helpen u verhuren!

  ERA Immo Noord begeleidt als verhuurkantoor vandaag de dag ca. 700 lopende huurdossiers. Doorheen de jaren hebben we een groot vast klantenbestand weten op te bouwen. Twee elementaire zaken om u als verhuurder zo goed mogelijk in te dekken tegen risico’s zijn een grondige en correcte kandidaten-screening en het vastleggen van alle afspraken in een huurovereenkomst alsook een uitvoerige plaatsbeschrijving. In dit team staan dagelijks 4 enthousiaste mensen klaar om al uw vragen omtrent huren of verhuren te beantwoorden.

 • Service en kwaliteit in onze dienstverlening dragen wij hoog in het vaandel.

  Niet alleen de communicatie met kandidaat-kopers of huurders is belangrijk, ook onze opdrachtgevers dienen ten allen tijde op de hoogte te worden gehouden van de stand van zaken. ERA Immo Noord hanteert duidelijk taalgebruik en het maken van duidelijke afspraken is voor ons zeer belangrijk. We maken, samen met u, het dossier op, zodat u weet dat onze werkwijze transparant en betrouwbaar is. Door deze persoonlijke aanpak en begeleiding verhogen we de slaagkans om uw eigendom succesvol te verkopen!

 • De juiste begeleiding van uw project.

  Aanvullend aan het team van Immo Noord behoort een gespecialiseerd nieuwbouwteam, dat van elke dag een uitdaging maakt om klein- alsook grootschalige projecten van A tot Z te begeleiden. Het bij elkaar brengen van de juiste partijen m.b.t. architectuur, bouw en begeleiding in financiering en verkoop behoren tot de belangrijke facetten in het volledige proces. Onze ervaring werd reeds opgebouwd door de begeleiding van verschillende partijen, waaronder eenmalige particulieren, kleine en grote ontwikkelaars, maar ook door de realisatie van grootschalige projecten samen met onze partners.